Betoniperustukset

Teemme laadukkaita valettavia betoniperustuksia asuinrakennuksiin, autotalleihin sekä teollisuuden tarpeisiin. Teemme perustukset avaimet käteen toimituksena, joka on rakennuttajalle kustannustehokas ja nopea vaihtoehto. Tutustu ja pyydä tarjous!

Paikalla valettu teräsbetonipalkki on vahva ja kaunis perustustapa kantavalle maaperälle. Se on myös nopea tapa perustaa. Perustus valmistuu valmiilta sorapatjalta muutamassa päivässä talon koosta riippuen. Koko urakkaan kannattaa varata kalenterista aikaa noin viikko.

Tontin maaperä on hyvä selvittää jo varhain jos mahdollista. Tämä vaikuttaa luonnollisesti perustustavan valintaa. Heikommin kantavalle maaperälle valetaan antura ennen sokkelin tekoa. Normaaliperustusten lisäksi teemme erikoisperustuksia erilaisille runkorakenteille ja pohjaratkaisuille.

JP Rakennetekniikan avaimet käteen paketti sisältää kaiken tarvittavan, kuten rahdit, materiaalit ja asennustyön sekä perustuksen loppumittauksen. Perustus tehdään tasoitetulle ja tiivistetylle sorapatjalle. Mittatarkat perustukset ovat kriittisen tärkeä osa taloa. Tilaa urakka ammattilaiselta niin säästät sekä aikaa että hermoja.

Esimerkkejä perustuksista


Maanvarainen sokkelipalkki

Maanvarainen sokkelipalkki on yleisin perustustapa. Siinä tasatun maakerroksen päälle on asennettu kuormituksia ja kosteutta kestävä lämmöneriste, jonka päällä on yläpuolisia kuormia vastaanottava laatta.

Lataa mittakuva


Antura + maanvarainen sokkelipalkki

Antura on perustuksen alin, yleensä sokkelia leveämpi osa, joka jakaa rakennuksen painon maapohjalle. Tämä perustus tapa sopii huonosti kantavalla maaperällä.

Lataa mittakuva


Tarvitko lisätietoja?

Vastaamme kaikkeen perustamiseen liittyvään mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä.

Puh. 040 738 3046
petri@jp-rakennetekniikka.net

Meistä sanottua

Kiinnostuitko?

Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella, niin palaamme sinulle asiaan pikimmiten tarjouksen kera. Teemme urakoita koko Pohjois-Suomen alueella.

Omat tiedot

Tarjouspyyntö


Lisää liitetiedosto tarjouspyyntöösi