JP-valmisperustus sähköauton latauspisteelle

JP-valmisperustus sähköauton latauspisteelle mahdollistaa nopean latauspisteen pystytyksen. Perustuksen koko on 1000x600x400mm ja siinä on valmiit reiät johdotukselle ja kierretangot (m16) lataustolpan kiinnitystä varten. Perustus on valmistettu raudoitetusta betonista. JP-valmisperustus sopii yksittäiselle asuinrakennukselle, taloyhtiöiden paikoitustiloihin tai yritysten ja julkisten rakennusten parkkipaikoille, johon halutaan perustaa maassa seisova latausasema.

Helppo latauspisteen perustus

Sähköautojen akkujen pieni kapasiteetti ei mahdollista pitkiä ajomatkoja ja tästä syystä latauspisteet ovat olennainen osa kasvavaa sähköautoilua. Pikalatauslaitteet asennetaan lähes aina maahan valmisperustuksen tai valettavan perustuksen päälle. JP latausaseman valmisperustus on nopea ja vaivaton tapa perustaa latauspiste. Perustuksen koko on 1000x600x400mm ja siinä on valmiit reiät johdotukselle ja kierretangot (m16) lataustolpan kiinnitystä varten.

Perustuksessa on ylöspäin viistot reunat, jotka estävät maan tiivistyksen jälkeen tehokkaasti aseman liikkumisen. Tätä auttaa  myös perustuksen noin 500 kg paino. Perustus on valmistettu raudoitetusta betonista.

Latausaseman pilariperustus

Sopii yleisimmille latausasemille

JP valmisperustus sopii yleisimmille latausasematyypeille ja tarvittaessa perustus voidaan räätälöidä mallikohtaisesti (johtoputki ja kierretankojen kohta). Halutessasi suunnittelemme ja valmistamme perustukset sekä muut betonielementit toiveidesi mukaan, haluamillasi mitoilla.


Valmisperustuksen mittapiirros

Lataa sähköauton latausaseman valmisperustuksen mittapiirros käyttöösi.

Lataa mittakuva


Tarvitko lisätietoja?

Vastaamme kaikkeen perustamiseen liittyvään mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä.

Puh. 040 738 3046
petri@jp-rakennetekniikka.net

Kiinnostuitko?

Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella, niin palaamme sinulle asiaan pikimmiten tarjouksen kera. Teemme urakoita koko Pohjois-Suomen alueella.

Omat tiedot

Tarjouspyyntö


Lisää liitetiedosto tarjouspyyntöösi